Тиск на бізнес, особливо в умовах воєнного часу, є неприпустимий!
Днями в інформаційному просторі з’явилася інформація щодо брутальних обшуків в компанії ТОВ «Автомагістраль-південь», яка починаючи 2017 року є учасником Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА). За весь період співпраці, компанія «Автомагістраль-південь» , яка будувала об’єкти аеродромів та їх інфраструктуру, від яких безпосередньо залежить безпека польотів, доказала свою пунктуальність та якість робіт.
Компанія «Автомагістраль-Південь» працює на ринку понад 20 років. Це один з наших лідерів, яким реалізовано найбільші масштабні інфраструктурні проєкти, такі як ремонт ЗПС Миколаївського аеропорту, реконструкція льотної зони міжнародного аеропорту «Одеса».
Компанія однією з перших на українському ринку почала застосування міжнародних стандартів виконання робіт, залучення інновацій, нових технологій та найсучаснішої техніки світового зразка та на всіх заходах ААУЦА ділилася своїм досвідом та досягненнями.
Компанія визнана за кордоном та відповідає нормам європейського законодавства в тому числі і екологічних, здійснила: реконструкцію ЗПС аеропорту Сату-Маре (Румунія), проєкт будівництва обхідного шляхопроводу навколо міста Вулканешти у Молдові, що включає велику кількість штучних споруд.
В компанії працюють високопрофесійні фахівці, здатні в своїх проєктах майстерно використовувати технології та шляхо -будівельну та мостову техніку передових світових компаній.
Ми розумієм, що контроль за використанням бюджетних коштів має бути, але це повинно діяти в цивілізований спосіб, не знищуючи управлінські ланцюги і всі бізнес процеси.
Спроби знищити одного з лідерів ринку призведуть до значного послаблення спроможності України до відбудови інфраструктури, погіршення бізнес-клімату, відлякування інвесторів.
Вимагаємо припинити силовий тиск на бізнес та перейти до розв’язання проблемних питань у правовій площині з наданням можливості учасникам ринку обгрунтовувати та захищати власну позицію.
До всіх публікацій
Інші статті
Авіаційна галузь України не залишається без уваг...
08 жовтня 2024, 17:30
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Дивитися всі:
Події
Bosch Building Technologies...
11 вересня 2024, 14:00
З ДНЕМ АВІАЦІЇ УКРАЇНИ!...
30 серпня 2024, 17:30
Довгоочікувана зустріч профільних фахівців відбу...
22 серпня 2024, 18:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!