Авіакомпанія "Белавіа" - лідер пасажирських перевезень в Республіці Білорусь

Згадуючи авіаційний форум "АЕРОКОНГРЕС - 2018", хочеться відмітити презентацію авіакомпанії "Белавіа".

Авіакомпанія "Белавіа" - лідер пасажирських перевезень в Республіці Білорусь. В основу діяльності авіакомпанії закладений принцип створення позитивного іміджу, який формується на основі безпеки, регулярності та точності виконання польотів, поліпшенні якості обслуговування пасажирів.

Белавіа - це сучасна, динамічна компанія, яка відповідає останнім інноваціям в галузі цивільної авіації, прагне до постійного розвитку і вдосконалення, а також до залучення нового числа пасажирів.

Першочерговими завданнями ставить для себе модернізацію повітряного флоту, ефективне використання ресурсів, впровадження нових інформаційних технологій і постійне підвищення якості обслуговування, як на борту, так і на землі.

Основний акцент у своїй роботі авіакомпанія робить на наданні можливості клієнтам літати як прямими рейсами, так і без зволікання продовжити подорож в будь-яку точку світу, намагаючись врахувати при цьому всі побажання пасажира.

Завдяки розвитку транзитних перевезень, покупці нових і більш містких літаків, а також зниження тарифів і проведення акцій протягом 3-х років їм вдається щорічно збільшувати кількість пасажирів в середньому на 20%.
У поточному році частка транзитних пасажирів на регулярних рейсах авіакомпанії склала близько 60%, з України близько 80%.

Ставлення до роботи співробітників "Белавіа" і білоруську привітність можна оцінити кожен раз, подорожуючи авіалініями у службових справах або на відпочинок. Завдяки згуртованій команді професіоналів високого класу, які люблять свою роботу і пишаються нею, "Белавіа" за короткий період часу зарекомендувала себе як надійний і конкурентоспроможний авіаперевізник.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!