Відбулися урочистості з нагоди 75-річчя заснування аеропорту в місті Запоріжжі

Відбулися урочистості з нагоди 75-річчя заснування аеропорту в місті Запоріжжі.


Святкові заходи, в яких прийняли участь працівники та ветерани авіапідприємства, керівники міста, області та державіаслужби, запрошені колеги та партнери були організовані в концертному залі місцевої філармонії імені М. І. Глінки.


Усі виступаючі з привітаннями оцінили роль керівників та працівників аеропорту у відродженні авіаперевезень та щорічним приростом обслужених авіапасажирів та літако-вильотів. Про це говорять реальні факти: якщо в 2012 році в аеропорту було обслужено 57 тис. пасажирів, то в 2017- 350 тис.


На ряду з цим сьогодні проводиться повномасштабна модернізація технологічих процесів, будівництво пасажирського терміналу, об'єктів інфраструктури, які забезпечують безпеку польотів та поліпшують культуру та безпеку обслуговування. Приємно спілкуватись з професіоналами своєї справи, які ведуть ці роботи.


Президент П. Липовенко від усіх учасників Асоціації "Аеропорти України" Цивільної Авіації (ААУЦА) привітав ювілярів та вручив пам'ятні подарунки, а також до початку урочистостей, в присутності керівників аеропорту та підрядних організацій ознайомився зі станом будівництва нового терміналу, реконструкцією та модернізацією інших об'єктів інфраструктури.


Радує відношення та співпраця керівників міста, області та аеропорту до відновлення інфраструктури такого стратегічно-соціального підприємства, як аеропорт.


На полях заходу відбулися ділові зустрічі та перемовини щодо подальшої розбудови аеропорту з міським головою Буряком Володимирем Вікторовичем та народним депутатом-президентом Запорізької обласної федерації роботодавців Романовським Олександром Володимировичем. А також була досягнута попередня домовленість щодо проведення Міжнародного авіаційного форуму "АЕРОКОНГРЕС-2019" - наступного року в новому терміналі КП МА "Запоріжжя".

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!