Асоціація "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) вітає працівників свого учасника - підприємство"Украерорух" з міжнародним святом авіадиспетчера !

Асоціація "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) вітає працівників свого учасника - підприємство"Украерорух" з міжнародним святом авіадиспетчера !

Безпека пасажирів в небі знаходиться в руках не тільки пілотів і техніків, а й цих людей на землі. На авіадиспетчерів покладена величезна відповідальність і до їх професіоналізму пред'являються найвищі вимоги. Тому для успішного виконання своєї роботи фахівці даної професії повинні володіти знаннями авіаційних правил, льотно-технічних характеристик повітряних суден, повітряної навігації, авіаційної метеорології, англійської мови.

Фахівці авіадиспетчерської служби повинні володіти не тільки досконально професійними навичками, а й мати особливу психологічну підготовку. І не випадково, що саме у цій професії один з найвищих в світі імідж, авторитет і соціальний статус.

Вітаючи  "вартових неба" , учасники ААУЦА бажають працівникам Украероруху здоров'я, нових досягнень та мирного і безпечного неба!

ЗI СВЯТОМ!

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!