Радість зустрічі ветеранів Міжнародного аеропорту «Бориспіль»

Радість зустрічі ветеранів Міжнародного аеропорту «Бориспіль»

В 1959 році з військового аеродрому в м. Бориспіль були організовані перші регулярні пасажирські перевезення. З цього часу уже пройшло 60 років і ми реально бачимо як змінився та став сучасним , європейським аеропортом ДП МА «Бориспіль» - авіа гавань, флагман нашої України.

Враховуючи таку ювілейну дату Профспілкова організація аеропорту, яку очолює О. Мартинюк та Рада ветеранів на чолі з П. Даньковим за сприяння керівництва аеропорту організували святковий вечір для ветеранів аеропорту, які не один десяток років своєї трудової діяльності віддали рідному підприємству та щиро, патріотично гордяться його сьогоднішнім станом та здобутками.

Приємно було зустріти та поспілкуватись з людьми різних професій, підрозділів та посад, згадати ті не прості періоди розвитку, реконструкції та модернізації об’єктів аеропорту, впровадження нових технологій, спецтехніки, обладнання.

Президент Асоціації «Аеропорти України» ЦА П. Липовенко привітав присутніх та вручив почесні грамоти Раді ветеранів та працівникам аеропорту.

Зустріч та святкування ювілею пройшла в дружній, комфортній, радісній атмосфері, за що усі присутні дуже вдячні організаторам.

Добра, здоров’я, удачі всім хто працював та працює на такому важливому для країни соціально необхідному підприємстві.

 

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!