Захід, який був так необхідний та зібрав багато фахівців зацікавлених в авіаційній наземній техніці.
Незважаючи на воєнний стан та війну з російським агресором, Асоціація "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) працює в штатному режимі, виконує свої статутні обовʼязки в підтримці своїх учасників в такий непростий період. Одним із таких обовʼязків є проведення заходів, як це засідання комітету авіаційної наземної техніки (АНТ), що відбулося 21 листопада 2023 року в приміщенні аеропорту «Київ» ім. І.Сікорського в гібридному форматі (офлайн та онлайн режимах) та зібрало близько 40 осіб.
 
Зазначений захід був розрахований на керівників та представників компаній - виробників АНТ, фахівців підрозділів аеропортів та авіапідприємств, провідних спеціалістів з експлуатації аеродромів, наземного обслуговування повітряних суден, науковців профільного університету.
 
Велика зацікавленість присутніх була викликана немалою перервою, по причині Covid-19 та війни в Україні, в спілкуванні та інформації про новини в технологіях, модернізації спецтехніки, світових трендах при підготовці аеродромів до експлуатаційного стану та наземного обслуговування в аеропортах, у виробництві та експлуатації АНТ.
 
Учасники заходу мали можливість в діловій та продуктивній обстановці розглянути низку важливих питань, обговорити стан та перспективи розвитку ринку АНТ в Україні.
 
З презентаціями виступили наші іноземні партнери: генеральний директор швейцарської компанії Boschung Group, Габріель Бошунг (Gabriel Boschung), віце-президент із продажу та технічного обслуговування JMS AG, Ріхард Шильберг (Richard Schilberg), менеджер з технічних продажів компанії Vestergaard Company A/S, Ян Поєжни (Jan Pojezny), а комерційний директор Власенко Юрій Іванович та проект менеджер Шиш Олександр Леонідович компанії «Зар Ейр Системс» виступили з презентаціями від імені компаній виробників спецтехніки TLD, Moventor та JM Enterprise.
 
Засідання пройшло в конструктивній, високопрофесійній, дружній обстановці. Нам вдалося донести інформацію про нові технології та спецтехніку. Були надані відповіді на всі запитання, які виникали в процесі проведення заходу.
Учасники заходу дуже вдячні керівництву ТОВ «Мастер-Авіа» за забезпечення можливостей проведення засідання та підтримку ААУЦА.
 
Сподіваємося, що проведений захід буде сприяти оперативному відновленню авіаперевезень в Україні. 
 
 
 
 
 
 
 
 
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!