МАЄМО НАДІЮ, ЩО СПІЛЬНИЙ ЗАХІД НАУ ТА ААУЦА ПОСПРИЯЄ СКОРІШОМУ ПЕРЕХОДУ, ТАКОМУ БЕЗПЕКОВОМУ НАПРЯМКУ ДІЯЛЬНОСТІ АВІАЦІЙНОЇ ГАЛУЗІ, ЯК ПММ, НА СВІТОВІ ТА ЄВРОПЕЙСЬКІ НОРМИ ТА СТАНДАРТИ!
Використовуючи можливість тимчасової зупинки діяльності цивільної авіації в Україні, що повʼязана з російською агресією, Асоціація "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) спільно з науковцями Національного Авіаційного Університету (НАУ) 21 червня 2023 року проводить захід – "Круглий стіл" та засідання профільного комітету ПММ.
 
Враховуючи поточні обставини, захід відбудеться в офлайн та онлайн режимах: ZOOM конференція та засідання в аудиторії 1-334 головного корпусу НАУ (за адресою: м. Київ, проспект Любомира Гузара, 1, корпус №1). Початок заходу о 10:00 год., реєстрація – з 9:15.

На заході планується обговорення низки важливих питань, таких як:

- Сьогоднішній стан нормативно-правового та технічного (НПА) забезпечення виробничих процесів, контролю якості авіапалива в підрозділах авіапаливозабезпечення авіапідприємств України. Їх відповідність європейським стандартам.

- Відновлення, модернізація та нормування (декларування-згідно прийнятого Зокону України № 3007-IX від 21.03.2023 та підготовки нових змін у Повітряний Кодекс України) об’єктів ПММ та спецрідин в повоєнний період.

- Європейський досвід відносно вимог щодо забезпечення заправки повітряних суден в аеропортах. Шляхи реалізації програми декарбонізації та переходу до “зелених” технологій

- Аналіз спеціальностей конкурентоспроможності та перспективи розвитку фахівці передвищої освіти та їх технології

- Підготовка та перепідготовка персоналу для ПЗК

Більш детальна програма в окремому файлі-додатку

На засідання запрошуються фахівці та представники аеропортів, авіапідприємств, паливозаправних компаній України, виробників та постачальників спецрідин, Державної авіаційної служби України, Міністерств розвитку громад, територій та інфраструктури України, технічного комітету 38 при Міністерстві економіки та інші зацікавлені сторони.

Для тих, хто має бажання взяти участь у заході, реєстрація проходить до 12.06.23 за посиланням https://forms.gle/htj5w52inZDEwiiq8

Після реєстрації учасникам офлайн формату засідання буде надана можливість бути особисто присутнім на заході в НАУ, а онлайн – будуть надіслані посилання на під'єднання до ZOOM конференції.

Чекаємо на участь фахівців для професійної розмови на користь скорішого відновлення авіаційних перевезень та нашої ПЕРЕМОГИ.
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!