Сучасна та своєчасна підготовка фахівців аварійно- рятувальних команд (АРК) - запорука безпечних авіаперевезень

Асоціація "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) спільно з учасником ААУЦА “Training Base Weeze GmbH” в період з 5 по 8 грудня 2018 року на тренувальній базі Weeze (Німеччина) організовує проведення ознайомчого науково-практичного семінару для фахівців АРК авіапідприємств, Державіаслужби та керівництва центральних та регіональних підрозділів ДСНС, які опікуються авіаційним напрямком.


“Training Base Weeze GmbH” (Base Weeze) http://www.tb-weeze.de - це сучасний мультиагентський освітній та навчальний центр для національних і міжнародних організацій з питань цивільного захисту, надання першої допомоги і забезпечення безпеки. Base Weeze розробляє та реалізує плани реагування на надзвичайні ситуації, локалізації і ліквідації наслідків аварій на об'єктах підвищеної небезпеки, в тому числі і на повітряних суднах. Учасники тренувань Base Weeze розширюють свої знання в сфері порятунку повітряних суден і пожежогасіння відповідно до Правил EASA (Європейська Агенція Безпеки Авіації).


До складу делегації ААУЦА ввійшли керівники аварійно-рятувальних підрозділів аеропортів та авіапідприємств, представники ДСНС, Державіаслужби.


Програмою передбачено ознайомлення:
- з теоретичними та практичними планами, методиками підготовки, тактикою розгортання команд, виконання пожежно-рятувальних заходів відповідно до вимог EASA в умовах реальних пожеж на повітряному судні;
- з міською пожежною частиною;
- з німецьким виробником пожежно-рятувальної спецтехніки;
- з відповідним підрозділом в аеропорту Дюссельдорф.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!