Своєчасні, сучасні та ефективні пропозиції учасників ААУЦА з відновлення інфраструктурних об’єктів.

Особливості цих пропозицій - технології та матеріали, які можуть бути використані при відновленні та будівництві покриттів аеродромів, доріг, мостових переходів та інших бетонних конструкцій, що дуже важливо в цей непростий час триваючої російської воєнної агресії. 

Ці та інші питання були обговоренні на зустрічі з керівництвом та фахівцями ТОВ «УНІПРОМ» (директор – Петро Айзман), ТОВ « ІНСТИТУТ УКРДОРПРОЕКТ» та ААУЦА. Особливу увагу було приділено використанню в дорожній та інших галузях  новітніх технологій та матеріалів, які використовуються в світі , а також потенційні можливості компанії «УНІПРОМ», яка ними володіє.

ТОВ «УНІПРОМ» працює на ринку транспортного будівництва України біля 25 років, має відповідну будівельну ліцензію, власне обладнання, сертифіковані будівельні матеріали, підготовлених спеціалістів та багаторічний досвід, необхідний для виконання робіт з ремонту та відновлювання асфальтобетонних і цементобетонних покриттів та конструкцій, санації швів та тріщин.

ТОВ «УНІПРОМ» протягом усього періоду своєї діяльності співпрацює з провідними американськими та європейськими компаніями, впроваджує новітні технології з використанням сучасних матеріалів в будівництві та реконструкції автомобільних доріг, аеродромів аеропортів: Бориспіль, Київ, Одеса, Донецьк, Львів, Харків, об’єктів морських портів та інші, якість  яких довела спроможність компанії швидко та ефективно виконувати роботу даного напрямку і на сьогодні освоїли застосування в будівництві ще двох нових сучасних технологій, а саме:

1. Steelike® UHPC це надвисокоміцний бетон, який перевищує характеристики звичайних, високоефективних бетонів і розчинів, маючи значно більшу міцність на стиск і розтяг, пластичність, міцність зчеплення і довговічність.

Steelike® UHPC виготовляється з дрібнодисперсних гранульованих частинок з дуже низьким співвідношенням води до цементуючих матеріалів, що призводить до утворення щільної матриці з переривчастою структурою пор, що забезпечує надзвичайно низьку проникність. Низька проникність забезпечує надзвичайну стійкість до проникнення води та хлоридів, пошкоджень від замерзання- відтавання та хімічного впливу.

Steelike® UHPC армований зсередини волокнами, з можливістю вибору типу і кількості волокон відповідно до конкретних потреб проекту.

Steelike® UHPC є результатом майже двадцятирічних досліджень і розробок і використовується для широкого спектру застосувань, включаючи покриття мостового полотна, з'єднання збірних панелей мостового полотна, для прискореної заміни мостового полотна, збірні/пресовані балки, ремонт з'єднань між збірними залізобетонними балками, плитами, ремонт сталевих колон, заміну оголовків мостових з'єднань та архітектурних елементів.

Інші сфери застосування в будівництві включають, але не обмежуються ними: облицювальні вибухо - та ударостійкі панелі, збірні палі, збірні колони та пілони, облицювання тунелів, захист від агресивних середовищ і зон сольового розпилення, захист від високоабразивних та/або ядерних середовищ.

2. Rapid Set. Американська компанія CTS Cement, світовий лідер по виробництву особливих цементів, разом з відомою у всьому світі компанією з виробництва промислових підлог KORODUR ® розробила унікальну високоефективну технологію Rapid set, яка дозволяє вийти на новий технологічний рівень в виробництві цементу CTS Cement - Rapid set і вирішені фундаментальних проблем будівництва.

Rapid Set –має дуже високі показники міцності після затвердіння та більший термін придатності. Ідеальна там, де потрібна висока міцність, довговічність і низька усадка. Бетонна суміш може наноситися товщиною від 50 - 600 мм. Початковий набір міцності через 15 хвилин, готовність до навантаження приблизно через 1 годину.

Сфера застосування Rapid Set: загальні ремонтні бетоні роботи, відтворення профілю, анкерування, цементування, формування, заливка розчином, будівництво промислових об’єктів і автомобільних доріг, злітно-посадкових смуг, сільськогосподарське будівництво, будівництво укрить (бомбосховищ), виробництво збірних залізобетонних конструкцій, внутрішні та зовнішні роботи, роботи в вологих місцях.

Основні переваги:

  • для внутрішніх і зовнішніх робіт;
  • укладається горизонтально, вертикально та над головою;
  • без усадки, більша міцність;
  • швидкопродуктивний, багатоцільовий;
  • для будь-яких завдань з ремонту бетону;
  • спеціальна грунтовка не потрібна тільки вода;
  • швидке схоплення - макс. 60 хв затвердіння тільки на воді ;
  • збільшення терміну служби бетону.

Маємо надію, що нові технології та новаторські інновації ТОВ «УНІПРОМ» будуть затребувані у будівництві цивільних та військових об’єктів інфраструктури для забезпечення безпечності, швидкості, міцності.

Контактна особа від компанії «УНІПРОМ»: Д. Сіромаха, моб.тел +380504177442.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!