Співпраця з польською авіаспільнотою допоможе швидше адаптуватися до Європейських стандартів
26 липня за ініціативи Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА) відбулася онлайн конференція фахівців-членів робочої групи ААУЦА, які мають великий практично-виробничий досвід з цього напрямку, із представниками ДП "Польські аеропорти" (PPL), паливної компанії «Orlen Aviation».
Робоча група, яка була сформована за результатами засідання комітету авіапаливозабезпечення ААУЦА 21.06.2023р., з метою опрацювання проблемних питань в паливозаправних комплексах (ПЗК), ініціювала проведення цієї конференції.
На онлайн конференції з польської сторони було присутнє керівництво та фахівці PPL, аеропортів Варшави, Модлін, паливної компанії «Orlen Aviation», а з української сторони - фахівці та спеціалісти ПЗК аеропортів і хендлінгових компаній, а також керівники Державіаслужби.
На зустрічі, голова комітету авіапаливозабезпечення Сергій Биченко та директор ТОВ "Укравіасервіс" Кирило Юхно розповіли про стан справ з нормативно-технічним забезпеченням процесів ПЗК в авіагалузі, а пані Малгожата Качоровська-Пєсак («Orlen Aviation») розповіла про польський досвід впровадження європейських паливних стандартів.
Дякуючи участі директора ТОВ «Бікор» Піотра Ціарковскі, та Кирила Юхно була забезпечена якісна та постійна комунікація між учасниками конференції.
Зустріч пройшла в діловій та дружній атмосфері, на всі поставлені питання були отримані відповіді, так як під час зустрічі була можливість підключити фахівців з різних напрямків.
За результатами конференції було вирішено, що робоча група опрацює презентації і нормативні документи Польщі та ознайомиться з усім вже більш детально в аеропортах Польщі, запрошення до яких люб’язно були надані від імені керівництва аеропортів Варшави, Модлін та паливної компанії «Orlen Aviation».
Ми щиро вдячні керівництву PPL та «Orlen Aviation», за надану можливість спілкування з фахівцями та обміну досвідом, а генеральному директору ТОВ «Мастер-Авіа», Володимиру Кудаку, за наданий комфорт та технічне забезпечення цієї зустрічі.
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!