30 років успішної та стабільної роботи. З ювілеєм дорогі працівники, керівники та ветерани міжнародного аеропорту «Бориспіль»!

31 березня 1993 року, відповідно до наказу, Міністра транспорту України, завдяки ініціаторам та ентузіастам, які опікувались цим питанням починаючи з 1991 року, з військової структури «Бориспільського об’єднаного авіазагону було виділено три окремих господарсько-фінансових, державних авіапідприємств. Одним із них був аеропорт «Бориспіль», який отримав статус Державного Міжнародного Аеропорту. За всі роки свого існування він був та залишається основним і найбільшим міжнародним аеропортом України, який забезпечує майже дві третини авіаційних перевезень України, а також має сучасну інфраструктуру.

За період своєї самостійної діяльності, завдяки фаховим керівникам, спеціалістам-патріотам підприємства, були реконструйовані та побудовані нові об’єкти аеропортової інфраструктури, такі як термінали А, В, С, основні об’єкти – це ЗПС №1 та пасажирські термінали F і D, з використанням передових сучасних технологій та аеродромно-термінального обладнання, яке залишається таким до сьогоднішнього дня і відповідає останнім вимогам міжнародних нормативно-правових актів. Сьогодні наш аеропорт може приймати та обслуговувати усі типи повітряних суден, які є в світі. Ми цим пишаємося.

Крім того, за винятком періодів, коли аеропортом керували представники політичних та фінансово-олігархічних груп, ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є надійним партнером, учасником Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА), де в першу чергу впроваджуються всі новітні та сучасні авіаційні технології, а представники аеропорту очолюють більшість комітетів ААУЦА та постійно беруть участь у заходах, де передають накопичений досвід колегам з інших аеропортів України, за що ми їм дуже вдячні.

Керівництво та усі учасники ААУЦА вітають з 30-літнім ювілеєм міжнародного аеропорту «Бориспіль» усіх його працівників, сьогоднішнє керівництво, ветеранів підприємства, професіоналів своєї справи, які забезпечили на початковому етапі розвиток аеропорту (1995-2012рр.)!

Віримо у нашу ПЕРЕМОГУ, швидке відновлення авіаперевезень та подальший розвиток нашого аеропорту на благо народу та гостям України.

Бажаємо колективу та ветеранам підприємства здоров'я, оптимізму, мирного неба, творчої наснаги, енергії і нових звершень!

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!