Краще один раз побачити ніж декілька разів почути

Краще один раз побачити ніж декілька разів почути

Під час перебування делегації Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) в Бельгії за сприяння керівництва Ради Аеропортів Європи (АСІ) відбулась зустріч з СЕО аеропорту м. Брюссель.

На заході були присутні менеджери аеропорту різного рівня, які організовують та контролюють роботу усіх підрозділів аеропорту та суміжних структур. В презентації діяльності аеропорту були відображені: форми власності аеропорту, його організаційна структура, мастер та бізнес плани розвитку на 10-річний період. Одна із основних новинок, яка на сьогодні впроваджена тільки в Brussels Airport - це оперативно координаційний центр управління функціонуванням аеропорту - АРОС, де зібрані представники усіх підрозділів які співпрацюють при підготовці та організації обслуговування в аеропорту (аеропорт, авіакомпанії, аеронавігація, авіаційна безпека, хендлінгові компанії, паливо-заправні компанії, аварійно-рятувальні підрозділи, поліція, міграційна та митна служби, медицина та інші) всього близько 45 чоловік зі своїми інформаційними планами, ресурсами.

Учасники делегації ознайомились з діяльністю та обладнанням центра, поспілкувались безпосередньо з персоналом та керівництвом зміни.

Сьогодні, за прикладом Brussels Airport, такі центри створюються у всіх аеропортах Європи та світу.

Також учасники делегації безпосередньо ознайомились з організацією ді-антиайсінгових процесів в аеропорту.

Менеджери відповіли на питання, які рідини та спецтехніка використовуються в аеропорту, в яких місцях проводиться обробка ПС, як і хто збирає відпрацьовану рідину, як вона утилізується та регенерується.

Було дуже повчально та корисно за що учасники дуже вдячні ААУЦА, АСІ та менеджерам Brussels Airport .

Жаліємо, що не усі аеропорти та хендлінгові компанії знайшли можливість делегувати своїх представників. Перед осінньо-зимовим періодом та для перспективи подальшого розвитку це так необхідно.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!