Початок роботи громадської ради нового складу при Державіаслужбі України

Початок роботи громадської ради нового складу  при Державіаслужбі України.

1.08.2019р. чергове в приміщенні Міністерства Інфраструктури відбулося Засідання громадської ради (ГР) при Державіаслужбі(ДАС).

Голова громадської ради П.Липовенко відкрив засідання, на якому були присутні 30 із 35 членів ГР та запропонував порядок денний засідання, який був прийнятий учасниками засідання.

Перед початком роботи один із учасників засідання  ГР, який  хотів внести деструктив в роботу та зірвати його, на що більшість учасників не звернули увагу та продовжили роботу.

З інформацією про затверджене наказом ДАС  № 995 від01.08.2019«Положення про роботу громадської ради» виступив уповноважений представник Державіаслужби І. Зелінський, який доповів, що Положення розроблене у відповідності з вимогами останньої Постанова КМУ №353 від 24.03.2019р. та наданими зауваженнями та пропозиціями  від членів ГР.

Присутні обговорили Регламент роботи ГР та прийняли рішення щодо продовження терміну надання зауважень та пропозицій до 01.09.2019р, а після їх аналізу та доопрацювання - затвердити на наступному засіданні. 

Згідно порядку денного була  обговорена  організаційна структура ГР при ДАС та питання формування комісій, які більшістю присутніх були визначені, а саме: 

1. Комісія з питань безпеки авіації;
2. Комісія з питань діяльності авіаперевізників та авіації загального призначення;
3. Комісія з питань спрощення формальностей та розвитку мультимодальних перевезень;
4. Комісія з питань аеропортової діяльності;
5. Комісія зі стратегічного розвитку та інноваційних технологій

Щодо персонального складу комісій та його керівництва  (Голова, секретар) було вирішено визначити протягом серпня 2019 р. та затвердити рішенням наступного засідання громадської ради.

Засідання закінчилося на позитивній ноті, всі учасники висловили побажання щодо подальшої ділової, конструктивної, результативної роботи.

Також після закінчення засідання його учасникам була надана можливість поспілкуватись між собою та керівництвом ДАС та ГР.

 

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!