Користь знайомств, спілкування професіоналів, переймання досвіду організації , будівництва та операційної діяльності найбільшого аеропорту світу

Користь знайомств, спілкування професіоналів, переймання досвіду організації , будівництва та операційної діяльності найбільшого аеропорту світу.

18-20 червня в конгрес-центрі м. Стамбул відбувся форум та виставка учасників ринку авіаційних перевезень. Захід, в якому прийняло участь близько 1500 учасників та представлено 75 виставкових екземплярів був присвячений відкриттю першої черги найбільшого аеропорту світу “Istanbul Airport”, який зможе обслуговувати 200 млн пасажирів в рік.

На сьогодні всі об’єкти інфраструктури І-ї черги, а це це три злітно – посадкові смуги, перони, термінал та галереї розраховані на 90 млн. пасажирів у рік, інші об’єкти уже введені в експлуатацію і успішно функціонують, впроваджені новітні технології, обладнання таким дизайном об’ємом терміналів та виробничими площами не може порадувати жоден аеропорт світу.

Збулась мрія колег з Туреччини по організації престижного соціального економічного транспортного хабу.

В рамках заходу відбулись конференції, круглі столи на яких детально розповіли як і чому цей хаб був побудований, а також його стратегічну роль у світовій авіації.
Також паралельно з конференціями була організована виставка партнерів, які були учасниками будівництва та комплектування аеропорту всім необхідним для його функціонування.

В заходах на запрошення керівництва “Istanbul Airport” прийняв участь президент Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) Петро Липовенко, який привітав від імені усіх учасників ААУЦА, колег з такою важливою подією та провів низку корисних зустрічей з керівництвом компаній: iGA, Denge, Copenhagen Airport, ICRON, Travelaer, GHAFARI, які безпосередньо брали участь в будівництві, консалтингу, укомплектуванні системами та обладнанням об’єктів аеропорту.

Що можливо побажати колегам: Безаварійної та безпечної роботи, радості та комфорту авіапасажирам, здоров’я та натхнення працівникам.

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!