Як зберегти чисті небо, землю і воду будуть найціннішими завжди!

Як зберегти чисті небо, землю і воду будуть найціннішими завжди!

В переддень всесвітнього дня охорони довкілля, в Національному авіаційному університеті (НАУ) відбулась координаційна нарада представників НАУ, за участі декана факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій Бойченка С. директора Українського науково-дослідного та навчального центру хіммотології і сертифікації ПММ і ТР Шкільнюк І., президент Липовенко П. та віце-президент Франчук О. Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА), представників компанії DR Energy GROUP в особі Єжова С. та Амелічева С.

На нараді були розглянуті актуальні болючі питання авіаційної галузі щодо нормативного регуляторного забезпечення аеропортової діяльності, особливо в частині використання спец рідин при протиожеледній обробці ПС і злітних смуг, підвищення екологічної безпеки при їх утилізації, можливості регенерації, ефективності очисних споруд тощо.

В ході наради було запропоновано створити робочу групу, під головуванням ААУЦА, та за участі фахівців НАУ, бізнесу і Державіаслужби для вирішення питань забезпечення відповідними нормативно - регламентними, правовими актами, впровадження новітніх технологій, підвищення контролю та відповідальності за їх виконання на рівні міжнародних стандартів.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!