23 травня в  Міжнародному аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського урочисто відкрита друга черга пасажирського терміналу «А»

Щирі вітання та побажання колегам, партнерам

23 травня в  Міжнародному аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського урочисто відкрита друга черга пасажирського терміналу «А», яка майже вдвоє збільшила пропускну здатність пасажиропотоку аеропорту.

 

Раді за успіхи та вітаємо активного учасника Асоціації «Аеропорти України» ЦА(ААУЦА), який в непростих та конкурентних умовах нарощує пасажиропотік (на цьому тижні  аеропорт «Київ» обслужив свого мільйонного пасажира) та виконує заплановані етапи розвитку інфраструктури аеропорту задля підвищення сервісу і комфорту пасажирів та гостей столиці.

 

Додаткові 18 стійок реєстрації пасажирів та кабін паспортного контролю, мережа закладів харчування, магазинів «Дьюті Фрі» створюють  приємні зручності пасажирам.

 

Один із учасників ААУЦА, який надає послуги з  виготовлення смачних українських страв є компанія «WOG CAFE» , яке  чудово вписалося в інтер’єр нового крила терміналу.

 

Таким комфортним  умовам, які сьогодні створені для  авіапасажирів можуть позаздрити не тільки українські аеропорти, а і європейські.

 

 Керівництво ААУЦА поздоровило інвесторів та керівників  міжнародного аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського, побажало подальших успіхів в збільшенні пасажиропотоку та скорішій окупності вкладених інвестицій,  вручило пам’ятні сувенірні подарунки. На такому приємному заході, з вітаннями були присутні більшість керівників аеропортів України, інші учасники ААУЦА.

 

В цьому році планується відкрити в повному технологічному циклі нові термінали в аеропортах міст  Одеса, Запоріжжі. В перспективі така подія, за нашими припущеннями, очікується в аеропортах міст Харків та Дніпро.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!