Підсумки роботи Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) в 2018
Підсумки роботи Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) в 2018 році були підведені на засіданні Правління, яке відбулося 27 грудня в приміщенні конференц-залу VIP терміналу Міжнародного аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського.
 
Всіх учасників заходу привітали та поздоровили з прийдешнім Новим роком президент ААУЦА П.Липовенко, директор Інституту ІКАО НАУ Г.Суслова, генеральний директор ТОВ «Мастер – Авіа» О.Яковець.
Надзвичайно важливий, корисний та цікавий був виступ директора інституту ІКАО НАУ Галини Андріївни Суслової, яка розповіла про політику ІКАО та зміни які відбулися в світі відносно нормативно - правового та регуляторного забезпечення діяльності цивільної авіації.
 
На засіданні були розглянуті важливі питання діяльності авіаційної галузі та ААУЦА у формі діалогу, де кожний присутній мав можливість висказати своє бачення тих чи інших питань, а це в основному стан розробки та впровадження проектів нормативно – правових та регуляторних актів (НПА) аеропортової діяльності, які так необхідні всім підприємствам авіаційної галузі.
Після обговорення з представниками Мінінфраструктури (МІУ) та Державіаслужби (ДАС), які приймали участь в засіданні було прийняте спільне рішення щодо створення робочих груп (до 15.01.2019 р), які б у співпраці з відповідними підрозділами ДАС та МІУ проаналізували напрацьовані проекти НПА, з точки зору практичного використання та їх сприяння конкуренції на ринку авіаперевезень.
 
Рішенням Правління в учасники ААУЦА була прийнята компанія ПП «Колібрі» (керівник Монька М. Г.), яка спеціалізується на реалізації та підтриманні в експлуатаційному стані спеціальної техніки компанії «Балканкар», з використанням сервісного центру та запасних частин до неї.
 
Правління також ухвалило ряд організаційних рішень:
за невиконання статутних вимог, втрату зв’язку з ААУЦА, неприйняття участі в заходах, які проводить Асоціація та не сплату членських внесків на протязі року, виключити з учасників ААУЦА:
 
• ТОВ «ПБМ ГАЗ» - директор Лехан В.Ю.;
• в зв’язку з припиненням діяльності та виключенням з державного реєстру, виключити з учасників ААУЦА - ПП «ОБЕРТ»;
• попередити компанії: ТОВ «Аерохендлінг» , ТОВ «Медінжиніринг», ТОВ «ЕЛБІ» , які несвоєчасно сплачують членські внески та не виконують рішення ААУЦА, що якщо на протязі січня - лютого місяця 2019 р. не виконають статутні вимоги, будуть виключенні з учасників ААУЦА на найближчому засіданні Правління ААУЦА в 1-му кварталі.
 
Після обговорення презентації керівника проекту «Експортних стратегій» С. Коржа стосовно розвитку послуг технічного обслуговування повітряних суден (ТОПС), було прийнято рішення про створення такого сектору в ААУЦА.
 
Після завершення всі присутні були запрошені на передноворічний корпоратив, де в неформальній обстановці обмінялись привітаннями та сувенірами.
 
Правління та учасники ААУЦА щиро вдячні керівництву Міжнародного аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського: генеральному директору О. Яковцю та директору VIP терміналу О.Левченку за допомогу в організації та надану можливість проведення заходу в такому комфортному, обладнаному усім необхідним, затишному приміщенні.
До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!