DJI - світовий флагман, розробник і виробник безпілотних мультироторних літальних апаратів ( "літаючих камер"), мікроконтролерів, відеообладнання

Повертаючись думками до авіаційного форуму "Аероконгрес - 2018", який відбувся 27 вересня в Одесі, згадуються цікаві виступи та презентації, які хочеться більш детально розглянути та донести до авіаційної спільноти. 


Однією з компаній, яка виступала в рамках АЕРОКОНГРЕСУ є компанія DJI, офіційним партнером якої є QUADROCOPTER.

DJI - світовий флагман, розробник і виробник безпілотних мультироторних літальних апаратів ( "літаючих камер"), мікроконтролерів, відеообладнання. За 11 років компанія DJI пройшла шлях від піонера по створенню БПЛА до глобального лідера ринку, пропонуючи покупцям з усього світу продукцію для аматорського та професійного використання в таких областях як: аерозйомка, кіновиробництво, журналістика, будівництво, картографія, сільське господарство. У 2014 році продукція компанії увійшла в список "10 найбільш високотехнологічних продуктів 2014" журналу Times, а виданням The New York Times була внесена в список "Видатні високотехнологічні продукти і технології - 2014". Ідеологія компанії "літати може кожен", визначила простоту використання і управління дронами, зробивши продукцію компанії популярною у всьому світі.

В авіації продукція компанії DJI застосована для відображення ситуації в реальному часі, доступу до історії польотів, статистики та розширеного моніторингу. БПЛА є одним з найбільш перспективних напрямків розвитку сучасної авіації, наприклад захист аеродромів від перельоту птахів, відеоспостереження з висоти пташиного польоту за станом та безпекою об'єктів аеропорту, всі завдання вирішуються безпілотними апаратами цілодобово практично при будь-яких погодних умовах і без ризику для життя людини.

DJI - лідер ринку дронів в Україні, адже ефективність - перш за все!

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!