ХI МІЖНАРОДНИЙ АВІАКОСМІЧНИЙ САЛОН АВІАСВІТ - ХХІ

За домовленістю, яка відображена підписаним Меморандумом між Асоціацією "Аеропорти України" цивільної авіації та Міжнародним Виставковим Центром- організатором ХI МІЖНАРОДНОГО АВІАКОСМІЧНОГО САЛОНУ "АВІАСВІТ - ХХІ" (9-12 жовтня 2018), публікуємо анонс заходу.

З 9 по 12 жовтня 2018 р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15 метро «Лівобережна») відбудеться ХI Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - ХХІ» - вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості і космічних технологій.

Салон буде проведений напередодні Дня Захисника України одночасно і в єдиному форматі з XV Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека - 2018».
Такий формат проведення виставок обумовлений належністю України до числа небагатьох держав, які мають власну авіакосмічну галузь, ступінь розвитку та стан якої тісно пов’язані з розвитком оборонно промислового комплексу і безпосередньо впливають на обороноздатність країни.
Вперше успішно проведені в єдиному форматі у 2014 році, експозиції створили можливість комплексного ознайомлення керівництва держави, перших осіб силових відомств, Збройних Сил України та наукових установ, іноземних гостей і потенційних замовників із досягненнями оборонної та авіакосмічної промисловості України.

Під час зазначених виставок існує унікальна можливість, коли керівники всіх гілок влади доступні для ділового спілкування. Всім, хто пов’язаний з авіаційною, космічною та оборонною галузями мають рідкісну нагоду ознайомитись з думками осіб, що приймають рішення з ключових питань розробки, виробництва і продажу авіаційної техніки та озброєння.

Запрошуємо фахівців з розробки, виробництва та реалізації продукції взяти участь у ХI Міжнародному авіакосмічному салоні «Авіасвіт - ХХІ», де буде створено всі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, подальшого розвитку виробничої кооперації та пошуку нових партнерів для бізнесу.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"
Контакти:
тел.: +38(044) 201-1163, e-mail: [email protected]

 
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!