Розширення партнерських відносин, запорука підвищення результативності співпраці учасників Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА)

На передодні двох важливих заходів в авіаційній галузі: "АЕРОКОНГРЕСу-2018" та  ХІ міжнародного авіакосмічного салону "АВІАСВІТ-ХХІ" відбулася зустріч керівників ААУЦА та Міжнародного виставкового центру в Києві (МВЦ) для обговорення питань співпраці при організації заходів, які проводяться за участі обох організацій.

06 вересня 2018 року керівники ААУЦА на запрошення  керівництва МВЦ відвідали Міжнародний виставковий центр в Києві  з метою ознайомлення з діяльністю  та налагодження співпраці.

В ході діалогу представники АУЦА та МВЦ обмінялися думками про розвиток співпраці в організації заходів та залучення інвестицій в профільні галузі, такі як авіа - літакобудування, енергетика, екологія, ІТ індустрія, туризм.

За підсумками зустрічі було підписано меморандум про двостороннє співробітництво, який передбачає сприяння участі зацікавлених сторін, поширення інформації про заходи, взаємну допомогу при плануванні та організації їх, розширення контактів між  учасниками авіаційного ринку та виробничниками.

В рамках меморандуму, також  буде здійснюватися багаторівневе партнерство, яке включає, серед іншого, обмін знаннями та досвідом, організацію ділових зустрічей, семінарів та заходів ААУЦА в приміщеннях МВЦ.

Міжнародний виставковий центр в Києві відкрився в 2002 році та має на сьогодні 58 000 кв.м. загальної площі, в тому числі  28 000 кв.м. виставкової. За останні 3 роки МВЦ відвідало понад 2 млн. відвідувачів. В 2017році був організований та успішно проведений Міжнародний пісенний конкурс «ЄВРОБАЧЕННЯ – 2017».

Меморандум про співпрацю підписали президент ААУЦА  Петро Липовенко та генеральний директор МВЦ  Анатолій Ткаченко.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!