Дружні відносини - запорука успіху в подальшій співпраці
Під час поїздки делегації ААУЦА у Варшаву, Польща, на AIR 2022 (Круглий стіл з інновацій аеропортів для Центральної Європи) та пов′язані із ним заходи, президент ААУЦА Петро Липовенко та члени делегації мали нагоду поспілкуватись з керівництвом державного підприємства «Польські аеропорти» (PPL) та досягти певних домовленостей щодо співпраці між аеропортами, практичної допомоги в відновленні авіаційних перевезень в Україні, передачу спец техніки, яка виводиться з експлуатації, стажування студентів НАУ та фахівців авіапідприємств, а також тимчасового працевлаштування українських спеціалістів в аеропорти Польщі та безпосередньо в офіс PPL.
 
Одне з поставлених питань, стажування студентів Національного авіаційного університету, уже частково вирішується. Перша група студентів Аерокосмічного факультету, кафедри “Технології аеропортів та технологічне обладнання аеропортів” в кількості 8 чололовік 14-18 листопада пройшли кваліфікаційне стажування в аеропорту ім. Фридерика Шопена, м. Варшава, Польща, на запрошення хендлінгової компанії «Welcome Airport Services», відповідно до програми «CONNECTING EASTERN EUROPE INITIATIVE - Program for Students».
 
Ще по одному із питань ми також отримали офіційну пропозицію PPL та всю необхідну інформацію, з критеріями та вимогами для наших спеціалістів, яку ми прикріпляємо у доданих файлах. Своїм учасникам, аеропортам та авіапідприємствам, ми уже її направили. Пропонуємо і іншим авіаційним фахівцям ознайомитись.
 
Державне підприємство «Польські аеропорти» (PPL) є одним із провідних підприємств авіаційної інфраструктури Польщі, яке бере активну участь у формуванні та розвитку цієї стратегічної галузі. PPL управляє ключовими елементами інфраструктури держави, рухаючи весь ринок авіатранспортних послуг.
 
Ресурси PPL включають варшавський аеропорт імені Шопена (EPWA) – найбільший польський аеропорт і один із найбільших аеропортів у Центральній та Східній Європі, аеропорт Зелена Гура, розташований у західній Польщі, та аеропорт Варшава Радом, абсолютно новий аеропорт, який ще будується і планується відкрити навесні 2023 року.
Варшавський аеропорт імені Шопена має статус хаба, що забезпечує доступ до міжнародних транспортних маршрутів. Він постійно підтримує та розвиває оперативні можливості, залучаючи авіакомпанії, які пропонують послуги на далекі відстані. Варшавський аеропорт імені Шопена є базою національного авіаперевізника Польщі LOT Polish Airlines.
 
Державне підприємство «Польські аеропорти» також є провідною компанією PPL Business Group. Підприємство володіє частками або акціями 14 компаній-операторів аеропортів.

Info about Polish Airports Enterprises

 

Описання вимог_укр

 

Requirements description_eng

 

Opis wymagań_pl

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!