Дружній професійний діалог попередніх та діючих керівників аеропорту «Бориспіль»

Дружній професійний діалог попередніх та діючих керівників аеропорту «Бориспіль»

12 січня 2018 року в музеї ДП МА «Бориспіль» відбулась зустріч ветеранів підприємства – керівників аеропорту різних періодів: Бориса Шахсуварова, Петра Липовенка, Василя Гончарова, голови профспілкового комітету аеропорту Олександра Мартинюка, голови ради ветеранів аеропорту Петра Данькова, заслуженого працівника транспорту України Тетяни Дударь з генеральним директором Павлом Рябікіним та його заступником Олегом Струком.

На зустрічі були обговорені питання поточної діяльності підприємства. Ветерани з задоволенням привітали керівництво та колектив аеропорту з подоланням 10-ти мільйонного рубежу з обслуговування пасажирів в 2017 році. Також були обговорені питання стратегічного розвитку аеропорту до 2030 року, реконструкцію (будівництво) 2-ї льотної зони (ШЗПС-2, МРД 2, з’єднувальні РД, перони), яка вичерпала свої експлуатаційні ресурси, проблеми, які не знайшли свого вирішення протягом десятків років – це надання права керівництву підприємства здавати в оренду виробничі площі, передавати у концесію, аутсорсинг не профільну для аеропорту діяльність та нести за результати персональну відповідальність. Одне з проблемних питань - це укомплектованість підрозділів авіаційної діяльності кваліфікованим персоналом та ін.

Після ознайомлення з експонатами музею та історією утворення аеропорту, як суб’єкта господарсько - фінансової діяльності, присутні обговорили програму підготовки відзначення 25-ти річчя від дня утворення ДП МА «Бориспіль», ветерани надали свої пропозиції, які були прийняті для аналізу та подальшого впровадження.

Зустріч пройшла в щирій, відвертій, комфортній обстановці, що підтвердило почуття відповідальності керівників за доручену справу – діяльність такого соціально-важливого, стратегічного підприємства.

До всіх публікацій
Інші події
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Традиції треба шанувати, особливо тоді коли вони...
01 квітня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!