Активний учасник Асоціації «Аеропорти України» ЦА страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС» продовжує працювати в штатному режимі, незважаючи на сьогоднішні тяжкі для роботи умови!
З перших днів повномасштабної війни Росії з Україною страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС» робить все можливе, щоб підтримати своїх Клієнтів та Партнерів. Всі укладені договори страхування діють у повному обсязі за всіма передбаченими ризиками, з урахуванням стандартних виключень. «БРОКБІЗНЕС» також продовжує здійснювати врегулювання страхових випадків та відшкодування збитків, страхові виплати проводяться з дотриманням строків передбачених договорами страхування.
Враховуючи дію військового стану по всій Україні з 24.02.2022 року,
ви маєте можливість надати документи для розгляду страхових справ у зручний спосіб: за допомогою електронної пошти чи спеціальної форми на сайті компанії.
Для підтримки Клієнтів,також було прийняте рішення про відтермінування чергових платежів за всіма договорами страхування на час військового стану до 24.04.2022 року,тож всі Договори не припинили свою дію в умовах війни.
Нагадуємо, всі бізнес-процеси компанії працюють у повному обсязі, страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС» продовжує забезпечувати Вас якісними страховими послугами. У складний час дуже важливо залишатися разом та продовжувати працювати.
До всіх публікацій
Інші статті
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!