В сім'ї авіаторів України радісна новина!

07.02.2018 керівництво Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) та запрошеними ААУЦА гостями з Брюсселю, в день 112 річниці з дня народження великого українського авіаконструктора Олега Костянтиновича Антонова, прийняли участь в урочистій події - присвоєння імені Антонова Державному Музею Авіації - активного учасника та партнера ААУЦА.

Постать Антонова для авіаторів України унікальна та легендарна! Під його керівництвом було створено найпопулярніші пасажирські лайнери та найбільші транспортні літаки сімейства "АН", що стали символами України як авіаційної держави та літають до тепер по всьому світу.

В Державному Музею Авіації також представлена велика кількість експонатів та літаків сімейства "АН". Директор авіатранспортного підприємства (АТП) "Авіалінії Антонова" Харченко М.Г. під час свого виступу запевнив присутніх про передачу до Музею ще двох літаків: Ан-124 та Ан 22.

В урочистих заходах разом з керівництвом НАУ та Державного Музею авіації: ректором Ісаєнко В.М., директором музею Зіатдіновим Ю.К., народними депутатами України Андрієвським Д.Й., Іщейкіним К.Є., заступником міністра освіти і науки Рашкевича Ю.М., президентом Федерації літакового спорту України Присяжнюком В.К., також прийняли участь дружина та дочки авіаконструктора.

Керівництво та учасники ААУЦА щиро вітають колектив музею та всіх авіаторів України з такою видатною подією!

 
До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!