Дуже важливо своєчасно вивчати та переймати досвід колег в період переходу на європейські стандарти

На наш погляд, в період впровадження в Україні вимог угоди «Про спільний авіаційний простір з ЄС», а також реконструкції та модернізації аеропортів, дуже важливим та корисним, буде ознайомлення з передовим досвідом, спецтехнікою, обладнанням та новітніми технологіями, які використовують при проектуванні, будівництві та експлуатації передові країни світу.

З цією метою, керівництво Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА) організує засідання аеродромно-технічного комітету, секції «Аеродромні покриття та їх утримання в експлуатаційному стані». Захід відбудеться 16 лютого 2022 року в приміщенні учбового центру ІКАО (ICAO) Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Програма проведення заходу передбачає ознайомлення з новітнім обладнанням, та технологіями для визначення питомої міцності аеродромних покриттів (PCN), а також сучасною спеціальною технікою для утримання аеродромних покриттів в експлуатаційному стані протягом всього року (всесезонно).

На засідання запрошені як відомі іноземні фахівці – професор Пізанського університету Александро Мараді, який розповість про системи управління станом аеродромних покриттів з використанням сучасного стаціонарного та мобільного обладнання, так і вітчизняні науковці та практики в частині експлуатації аеродромів, директори аеропортів, їх заступники з аеродромно-технічного забезпечення та начальники служб аеродромно-технічного комплексу, а також представники ДАСУ, МІУ, Укравтодору, проектних, будівельних організацій, виробників спецмашин та обладнання.

Виражаємо велику вдячність керівництву Міжнародного аеропорту «Бориспіль» за підтримку в проведенні заходу, надання приміщення та можливість ознайомитися зі спецтехнікою та обладнанням, яке використовується в аеропорту для експлуатаційного утримання покриттів аеродрому.

Маємо надію, що захід пройде в діловій конструктивній обстановці та принесе відповідні результати.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!