На заході, який проводила Асоціація «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) в аеропорту «Бориспіль», були обговорені питання поточного стану та перспектив розвитку аеропортів України.

21 грудня 2021 року у конференц-залі терміналу «D» Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» відбулись загальні збори Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації(ААУЦА). У заході взяли участь представники практично всіх учасників вітчизняного авіаринку, які є членами ААУЦА.

При відкриті заходу президент ААУЦА Петро Липовенко подякував генеральному директору ДП МА «Бориспіль» Олексію Дубревському та його команді за прийняття рішення по відновленню участі в ААУЦА, а також звернув увагу присутніх на відношення керівників Держави, зокрема Президента України Володимира Зеленського особисто,  до розвитку авіаційної галузі та аеропортів в тому числі, враховуючи початок їх реконструкції та модернізації, яка закладена в програмі «Велике Будівництво».

Учасників зборів привітали генеральний директор ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» Олексій Дубревський та заступник голови Державної Авіаційної Служби (ДАСУ) Ігор Зелінський.

Олексій Дубревський ознайомив учасників з фінансово-виробничими показниками аеропорту «Бориспіль», а також з майбутніми планами по реконструкції та будівництву нових об’єктів: «Загальний обсяг запланованих інвестицій в модернізацію інфраструктури аеропорту «Бориспіль» становить 2,8 млрд грн. Відтак, у нас вже є професійна команда, досвід, розуміння й кошти. Ми заручились підтримкою Уряду, Міністерства інфраструктури, а також громадськості в особі Асоціації «Аеропортів України» ЦА, де ми також черпаємо певний досвід, бачення і відчуваємо високу експертно-професійну підтримку».

Заступник голови ДАСУ Ігор Зелінський в своєму виступі звернув увагу на правову підтримку авіаційної галузі Урядом та Парламентом України, тільки за останні два роки було прийнято ряд законопроектів, які сприяли послідовному переходу авіагалузі на європейські стандарти, що закладено в угоді «Про спільний авіаційний простір України з ЄС».

Під час екскурсії по аеропорту «Бориспіль» учасники Асоціації ознайомились з передовими технологіями виробничих процесів, об’єктами та потужностями підприємства, оглянули спецтехніку, обладнання та системи аеродрому.

«Приємно слухати і переймати досвід професіональних менеджерів. Сьогодні наша бориспільська команда – це дійсно спеціалісти, які знають шляхи виходу з будь-якого скрутного становища. Ми будемо завжди підтримувати справедливі, щирі і професіональні рішення, які сьогодні приймає керівництво та колектив, що працюють в аеропорту «Бориспіль», - повідомив президент Асоціації «Аеропорти України» Петро Липовенко.

В ході проведення Загальних Зборів, за результатами голосування, були прийняті наступні рішення:

  • прийняти до складу ААУЦА 6 нових учасників;
  • за невиконання статутних вимог, в частині втрати зв'язків з ААУЦА, неучасті у заходах ААУЦА та несплати членських внесків виключити 14 підприємств та організацій;
  • призупинити участь 9 членів ААУЦА, деяких за їхнім проханням.

Конкретика всіх рішень, прийнятих  на Загальних Зборах учасників ААУЦА, буде опублікована найближчим часом.

Учасники заходу висловлюють велику вдячність професіональній команді аеропорту «Бориспіль», на чолі з генеральним директором Олексієм Дубревським, за сприяння у проведенні заходу в комфортних умовах та діловій конструктивній обстановці.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!