Міжнародна виставка CityTrans&Parking 2021
Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації являється партнером в організації Міжнародної виставки CityTrans&Parking 2021, що відбудеться 12-13 жовтня в Києві, пропонує своїм учасникам, колегам та партнерам відвідати даний захід, де буде висвітлено техніку, технології та рішення у сфері громадського транспорту та інфраструктури міста. На нашу думку, в період реконструкції та модернізації аеропортової інфраструктури та її інтеграції в міську та регіональну інфраструктуру - це унікальна можливість дізнатися за два дні роботи виставки все про міську мобільність та розвиток інфраструктури в Україні та світі, поспілкуватись з лідерами галузі і отримати інформацію від перших осіб.
 
В рамках виставки, 12 жовтня відбудеться конференція «Розвиток сталої мобільності в Україні», де буде обговорено стратегії планування розвитку транспортної системи та формування транспортної політики міст України з представниками органів місцевого самоврядування, керівниками відділів транспорту та інфраструктури, директорами комунальних підприємств та приватними операторами перевезень.
 
13 жовтня відбудеться конференція «Транспорт, інфраструктура та паркування у сучасному місті». Будуть розглянуті питання щодо розвитку системи громадського транспорту та інфраструктури міста.
 
На виставці буде представлено ряд експозицій: сучасний транспорт, такий як електротранспорт, програмне забезпечення для міської мобільності та логістики (системи спостереження та безпеки, GPS навігація), інфраструктура (заправні станції та обладнання, сигналізація, обладнання для організації паркінгів для легкових автомобілів, дорожнє будівництво) і багато іншого.
 
Більш детальна інформація щодо виставки та реєстрація за посиланням:
https://citytransua.com/
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!