Компанія «ЕНЕРГОПРОЕКТ-2» є лідером новітніх технологій в теплоенергетиці

Пора уже сьогодні задуматись вибраним та призначеним керівникам, а що вони зроблятькорисного за період своєї каденції?

Нещодавно, на запрошення засновників тафахівців компанії «ЕНЕРГОПРОЕКТ-2», яка є лідеромновітніх технологій в теплоенергетиці, керівництвоАсоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) ознайомилось з діяльністю свого нового учасника. Почуте та побачене вражає зовсім новим, сучаснимпідходом до вирішення питань теплозабезпеченнявиробничих та жилих приміщень. «ЕНЕРГОПРОЕКТ - 2» більше 10 років  є безпосереднім виробникомновітніх газових гідронних котлів «Express», якізапатентовані в Україні.  

На зустрічі керівники компанії  Юрій та ВолодимирДанильченки розповіли, чим пропозиції«ЕНЕРГОПРОЕКТ - 2» відрізняються від традиційних, існуючих котелень та систем теплозабезпечення, які на сьогодні морально та технологічно застарілі.

УВАГА КЕРІВНИКІВ ТА ФАХІВЦІВ ПІДПРИЄМСТВ, МІСТ ТА РЕГІОНІВ.

1.Установка новітніх газових гідронних котлів«Express», потужністю від 225квт до 675квт,  з ККД 95% за рахунок застосування схеми швидкісногопроходження води через теплообмінник. Теплообмінник являє собою пучок мідних труб зінтегральним ребруванням, укладеним між двомачавунними колекторами. При цьому досягнута такатехнологія оребрення, що, наприклад, газовий котел «Express-TRIO» потужністю 675 кВт, що займаєблизько 1 м² полу, має більш ніж 27 м² поверхнітеплообміну, що майже в 10 разів більше, ніж цевідбувається в традиційних жаротрубних котлах.

В котлах «Express» реалізовано:

Стійкість до якості підживлювальної води ітеплоносія. Завдяки високій швидкості і турбулентному режиму руху води (понад 2,0 м / с), накип і суспензіїзмиваються з нагрівальних поверхонь.

Стійкість до низькотемпературної корозії.

Стійкість до електролітичної корозії.

Забезпечення безпеки конструкцією котла, в томучислі  при теплових ударах за рахунок  установки мідних труб, які виконують роль запобіжника та «плаваючої» установки теплообмінника в корпусі знержавіючої сталі.

• За обсягом викидів NOx і CO котел відповідаєЄвропейському класу 5.

Це дозволяє застосовувати його в різних зонах, де виникає необхідність в установці додаткових котеленьбез збільшення магістральних мереж, а загальний фон концентрації шкідливих речовин не дає можливості для збільшення навантажень по викидах.

2. Наявність проектного бюро та виробничої бази в компанії дає можливість побудови котелень для  авіапідприємств, міських кварталів під ключ  за рахунок фінансування компанії, а застосуванняновітнього обладнання дасть економію (за підрахунками - відпуск тепла за  ціною, що нижче відціни традиційного постачальника).

3.Використання локальної децентралізації  (на відмінувід традиційного централізованого) теплопостачання, а саме:

Відсутність магістральних мереж з високимивтратами тепла.

Застосування багатоядерної системи- замість 2-3 котлів великої потужності використовуються кількаавтономних котлів-модулів, що значно підвищуєефективність котельні.

 На наш погляд, пропозиції компанії«ЕНЕРГОПРОЕКТ-2» можуть бути цікаві та реалізовані, як в авіапідприємствах, так і в мікрорайонах міст України.

В додатку невеликий відеоролик, обовзковоподивіться.

https://www.youtube.com/watch?v=meithYsJrBg&feature=share

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!