Довгоочікуваний партнер, в такий непростий період реконструкції і модернізації аеропортової інфраструктури, став учасником ААУЦА
 
Довгоочікуваний партнер, в такий непростий період реконструкції і модернізації аеропортової інфраструктури, став учасником ААУЦА
 
16 грудня 2020 року відбулося підписання угоди про участь однієї з найбільших державних корпорацій КНР «China Airport Construction Group Co., Ltd.» (CACС) в Асоціації "Аеропорти України" цивільної авіації (ААУГА).
 
У процедурі підписання угоди взяли участь і поставили свої підписи генеральний представник китайської компанії CACС в Україні пан Чен Пен і президент ААУЦА П.Липовенко.
 
Компанія CACС була заснована в 1954 р., Весь час спеціалізується на комплексному будівництві, починаючи від проектування і здачі в експлуатацію (під ключ) об'єктів аеропортової інфраструктури.
 
CACС є світовим лідером в цій області. У своїй діяльності використовує новітні технології, обладнання та матеріали. Мало того, в її портфоліо входить також залучення інвестицій, як своїх, так і партнерів.
 
В період своєї діяльності (близько 70 років) CACС взяла участь в реконструкції інфраструктури понад 200 аеропортів різних категорій, як в КНР так і зарубіжних країн.
 
Безсумнівно, що фінансові інвестиції, досвід і новітні технології CACС будуть затребувані і допоможуть аеропортам України в розвитку, навіть в такий непростий час.
 
Це вже третя компанія КНР зі світовим брендом (Weihai Guangtai Airport Equipments, NUCTECH і CACС), яка стала учасником ААУГА і успішно співпрацює з українськими авіапідприємствами, на відміну від власників деяких вітчизняних компаній, які шукають тільки разову ситуативну особисту вигоду.
 
Ми горді і раді нашому новому учаснику і сподіваємося, що в недалекому майбутньому ми станемо свідками зразкової співпраці на благо розвитку авіаційної галузі та підвищення добробуту жителів України. Тим більше, можливо вже сказати, що відбулися зустрічі і знайомства з керівництвом МІУ, УКРІНФРАПРОЕКТОМ, де обговорювалися питання практичного втілення досвіду такої брендової компанії в специфіку нашої реальності, шляхом ознайомлення наших менеджерів - фахівців з функціонуванням побудованих CACС аеропортів в Китаї.
 
Компанія CACС була основним підрядником при будівництві найбільшого аеропорту Пекіна з пропускною спроможністю 100 млн. пас. /рік.
 
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!