Своєчасна підтримка та обговорення поточних питань діяльності аеропорту
Своєчасна підтримка та обговорення поточних питань діяльності аеропорту
 
15.07.20р. президент асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА) Петро Липовенко з групою фахівців відвідав Міжнародний Аеропорт «Харків» та зустрівся з його керівництвом.
 
Якраз в цей період в аеропорту відновлюються авіаційні перевезення після карантинних заходів, верстаються плани по їх збільшенню, хоч би до об’ємів минулого року. Як стало відомо, за результатами зустрічі та обговорення поточної ситуації, такий оптимізм у менеджменту аеропорту присутній. В даний час все для безпечного обслуговування пасажирів та повітряних суден в еропорту є, ведуться ефективні перемовини з авіакомпаніями та туроператорами. В цей же час при обстеженні аеродрому, ще раз підтвердились недоробки минулих років, які ще з періоду підготовки аеропорту до ЄВРО-2012 (деякі важливі інфраструктурні об’єкти(аварійно рятувальна станція, очисні споруди, периметрові патрульна дорога, огорожа аеродрому) так і не закінченні, та не введені в експлуатацію, не оформленні по балансовій вартості. Це є пряма відповідальність Агенства Інфраструктурних Проектів, яке сьогодні підпорядковане безпосередньо МІУ. Мало того, такі недоробки залишились і в ДП МА «Львів» імені Данила Галицького. Як нам стало відомо, що агентству і кошти виділені, а їх використати не можливо, до цього часу не можуть оформити ці доробки в правовому полі. Маємо надію що молода команда Агенства на чолі з Кирилом Хомяковим в цьому році здолають ці труднощі та закінчать прорахунки попередників.
 
Президент ААУЦА також звернув увагу керівництва аеропорту на підготовку інфраструктури аеропорту до роботи в осінньо-зимовий період 20/21 років, із задоволенням оглянув спецтехніку для утримання в експлуатаційному стані аеродрому.
 
Також відбулася ділова конструктивна розмова П. Липовенка із ген. директором аеропорту В. Васильченко, де обговорювались організаційні питання реконструкції та будівництва інфрастуктурних об`єктів аеропорту м. Дніпро.
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!