Поборемо COV1D -19- разом!
Поборемо COV1D -19- разом!
 
На сьогодні, коли регулярні авіаперевезення в світі ще не розпочалися, вимоги інфекціоністів до авіаперевезень до кінця не сформовані, а технологічні процеси, які пропонуються при обслуговуванні пасажирів в терміналах та на борту літака недосконалі, тривалі в часі, з метою недопущення випадків поширення інфекції, гостро стоїть питання оперативної дезінфекції пасажирів та багажу.
 
Компанія ТОВ "ХАЙ-ТЕК" - учасник Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА), основна діяльність якої електромонтажні та будівельні роботи будь-якої складності, йдучи на зустріч колегам авіаторам, пропонує поставку, монтаж та обслуговування пунктів дезінфекції пасажирів та обслуговуючого персоналу, використовуючи спеціальне обладнання.
 
Дезінфекція з використанням такого обладнання повністю запобігає можливому потраплянню вірусів в термінальні або інші приміщення за рахунок повної обробки поверхонь багажу, тіла, одягу і взуття пасажирів та персоналу. Подібні кабіни вже зараз, в період карантину, використовуються в різних країнах світу від Японії до західного узбережжя Америки.
За допомогою реалізованої технології - «арки дезінфекції» ведеться розпорошення дезінфікуючого розчину, не завдаючи шкоди здоров'ю людини.
 
Час дезінфекції однієї людини в кабінці дезінфектора становить не більше 5 секунд. Для виробництва мобільного блоку для дезінфекції використовуються якісні, сучасні матеріали та комплектуючі.
 
Спеціальний насос під високим тиском перетворює розчин дезінфікуючої рідини в туман, який заповнює весь простір в кабіні і вбиває віруси. При цьому відкриті частини тіла, волосся і одяг залишаються сухими.
Є можливість, за бажанням замовника, індивідуально укомплектувати кабінку існуючими опціями для дезінфекції. В обладнанні встановлений датчик температури тіла, і при занадто високому показнику включається попереджувальна червона сигнальна лампочка.
 
Також пункт комплектується безконтактним дезінфектором для рук, системою оповіщення готовності кабіни до чергової дезінфекції, піддоном для збору відпрацьованої рідини.
 
Компанія "ХАЙ-ТЕК" пропонує різні варіанти обладнання (представлені на фото), з різним функціональним наповненням та завжди готова обговорювати з усіма бажаючими встановити високопродуктивне обладнання питання щодо термінів поставки, комплектності, вводу в експлуатацію та умови оплати.
 
Дане обладнання має сертифікат СЕ, яка підтверджує, що при виробництві були дотримані всі основні вимоги щодо безпеки для людей, тварин, навколишнього середовища, а також майна.
Конкретну інформацію можливо отримати за тел.+38044- 501 -77-19
До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!