ТОВ «УНІПРОМ», компанія, яка протягом 25 років своєї діяльності в Україні, вирішує питання щодо утримання та реконструкції дорожніх і аеродромних покриттів
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА) засвідчує своїм учасникам велику повагу та має надію, що незважаючи на ускладнення, та призупинення авіаперевезень з аеропортів України, що були викликані пандемією коронавірусу (COVID-19), незабаром будуть відновлені.
 
На сьогодні, у зв’язку з карантином, аеропорти України оптимізували свою діяльність, в аеропортах з’явилася можливість для виконання поточних робіт для ремонту штучних покриттів злітно-посадкових смуг, руліжних доріжок, перонів та стоянок повітряних суден.
 
Звертаємо вашу увагу на можливість використати цей час для ремонту та утримання в експлуатаційному стані аеродромів, аеродромних споруд, будівель та аеродромного обладнання, інженерних мереж тощо.
 
Один з учасників ААУЦА - ТОВ «УНІПРОМ», компанія, яка протягом 25 років своєї діяльності в Україні, маючи висококваліфікований персонал, великий досвід, передові та перевірені технології, успішно вирішує питання щодо утримання та реконструкції дорожніх і аеродромних покриттів, поставки аеропортам України технологічного обладнання та матеріалів від провідних фірм-виробників США, Канади та Європи.
 
За цей час компанією ТОВ «УНІПРОМ» якісно та вчасно виконані роботи з поточного ремонту (ремонт сколів, тріщін, санація швів та їх герметизація різними видами матеріалів, усунення дефектів (просадка плит) злітно-посадкових смуг, перонів та стоянок повітряних суден, використовуючи сучасні матеріали для виконання зазначених робіт в такі аеропорти України, як: Бориспіль, Запоріжжя (вертодром), «Київ» ім. І. Сікорського, «Львів» ім. Д. Галицького, «Чернівці» ім. Л. Каденюка, Полтава, Харків, Одеса. Окрім цього, на сьогодні, Компанія спроможна виконувати роботи по очищенню покриттів злітно-посадкових смуг, перонів та стоянок повітряних суден від фарби, клею, каучуку та нафтопродуктів.
 
Як член ААУЦА, ТОВ «УНІПРОМ», проводить гнучку фінансову політику у господарських відносинах з іншими членами ААУЦА та готова у кожному окремому випадку розглянути найбільш прийнятні між сторонами умови.
 
Нижче представлені основні напрямки роботи ТОВ «УНІПРОМ», які більш об'ємно та детально можна проглянути в каталозі за посиланням https://dropmefiles.com/5Xbtj
 
З повагою та надією на плідну співпрацю між учасниками ААУЦА
До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!