Краще один раз побачити та поспілкуватись з фаховим менежментом, які взяли та зробили

Краще один раз побачити та поспілкуватись з фаховим менежментом, які взяли та зробили

З такими думками делегація Асоціації «Аеропорти України» ЦА (ААУЦА), на запрошення компанії “Transcon” – учасник ААУЦА з 2003 року, виробник світло-сигнального обладнання (ССО) аеродромів, вирушила до Чехії.

Мало того, нас чекала зустріч з керівниками аеропортів міст Острави та Праги, для ознайомлення з організацією виробничих процесів обслуговування в аеропорту, експлуатаційного утримання об’єктів аеропорту, взаємовідносинами між учасниками ринку авіаперевезень.
Також учасники делегації із задоволенням послухали керівників аеропортів щодо форм власності , органів управління та контролю діяльності аеропортів та авіапідприємств.

З цього можливо зробити єдиний висновок, що коли все організовується фаховим менежментом без впливу олігархічно-кланових груп, тоді все завжди відповідає світовим, європейським стандартам, приносить задоволення, користь та прибуток користувачам та громадянам держави.

Відносно основного питання (виробництво та експлуатація ССО) доречно сказати наступне. оскільки склад делегації був сформований з керівників аеропортів та аеродромних підрозділів, проектантів реконструкції та будівництва аеродромів, представників компаній з монтажу ССО, представника ДАС – фахівця з цього питання, які знали компанію “Transcon”, як світовий бренд. Відбулась відверта розмова з власником та чинним керівником компанії Володимиром Драбеком, який показав продукцію, яку виробляє компанія. ССО сьогодні комплектується як галогенними та світлодіодними свєтільниками – це аеродромні та вертодромні системи (трансформатори, регулятори, конектори, світильники, аеродромні знаки, імпульсні вогні, пульти програмного управління та контролю ССО) для аеродромів І, ІІ, ІІІ категорій ICAO.

Сподобалась відповідь Володимира Драбека стосовно вартості ССО, де він сказав, що обладнання не з дешевих та відповідає критеріям якості та безпеки. Також компанія “Transcon” може запропонувати особливі умови фінансування проекту (кредитування під невеликий відсоток, відтермінування оплати), що так актуально сьогодні для наших авіапідприємств.

Усі учасники делегації вдячні керівникам підприємств приймаючої сторони, які винайшли можливість зустрітись , розповісти та показати своє виробництво та організацію діяльності підрозділів авіаційної галузі.
Презедент ААУЦА Петро Липовенко запросив колег з Чехії відвідати Міжнародний авіаційний форум «Аероконгрес - 2020», який відбудеться 27-29 травня в новому терміналі аеропорту м. Запоріжжя, де можна буде продовжити діалог стосовно співпраці.

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Захід, який привернув увагу фахівців різних галу...
09 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!