Країна вічного літа, біло – піщаних  пляжів та краси Карибського моря.

Країна вічного літа, біло – піщаних  пляжів та краси Карибського моря.

На запрошення посольства Республіки Куба, туристичної компанії ГаванаТур , делегація Асоціації «Аеропорти України» ЦА відвідала кубинський архіпелаг, в склад якого входять - острів Куба, острів Хувенту́д та близько 4195 островків та рифів загальною площею 42827 кв. миль. Мета поїздки – ознайомлення  з умовами корпоративного оздоровлення та лікування авіапрацівників України, основним організатором виступила компанія ГаванаТур.

За час перебування на Кубі делегація ознайомилися із діяльністю 32 готелей, умовами проживання, харчування, оздоровлення різних рівнів від 3-х зірочок  до лакшері+. Також була зустріч учасників з керівництвом та лікарями медичних центрів, де ознайомилися з методами діагностики та лікування людей з тяжкими діагнозами, включаючи онкологію.

При зустрічі з керівництвом авіаційної адміністрації Республіки Куба, до речі більшість із них навчалися у Київському інституті інженерів цивільної авіації (сьогодні НАУ) обговорювалися питання співпраці  по експлуатаційному утриманню об’єктів аеропортів (аеродрому, терміналу та інші) , а також обслуговування повітряних суден з туристами - авіаторами на пільгових умовах за спеціальними  прискореними процедурами…

Всі зустріч оформлялися протоколами про наміри, де кубинська сторона висловлювала повагу та доброзичливість, щиро запрошувала працівників авіаційної галузі на відпочинок, оздоровлення та лікування, обіцяла винайти можливість організувати відпочинок на пільгових умовах.

В зв’язку з тим, що в Україні поки що не має представництва ГаванаТур, була досягнута домовленість що координатором в організації турів на Кубу виступить ААУЦА.

Враховуючи ті обставини, що усі учасники делегації на Кубі були вперше, можливо поділитися враженнями, що це чудова країна, зі своєю історією, памя’тками, розвинутою туристичною індустрією, особливостями в оздоровленні та лікуванні.

ААУЦА висловлює велику вдячність керівництву компанії Гавана Тур за сприяння в організації такого заходу. Маємо надію, що з часом не один авіапрацівник  відвідає цю чудову країну та отримає масу задоволень.

Консультації щодо поїдки можливо отримати в офісі ААУЦА за адресою e-mail:[email protected]     +38 044 339 27 03 (04)

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!