Відбувся конструктивний, діловий діалог представників ААУЦА з учасниками заходу, організований АСІ Europe

Відбувся конструктивний, діловий діалог представників ААУЦА з учасниками заходу, організований АСІ Europe

 

За традицією керівництво Ради Аеропортів Європи (АСІ) щорічно в січні місяці запрошує усіх своїх учасників (це близько 500 аеропортів Європи)  на святковий новорічний коктейль, де підводяться підсумки роботи аеропортів за минулий рік та обговорюються важливі питання прийдешнього.

Цьогорічний захід проходив у будівлі Європарламенту в Брюсселі.

На запрошення керівництва АСІ цього року в заході прийняли участь президент ААУЦА П. Липовенко та представник ААУЦА в країнах Європи О. Шиян. Було проведено ряд зустрічей з СЕО: ACI (European region) Dr. Michael Kerkloh, ACI (world) Ms. Angela Gittens, EASA Ansgar Sickert, аеропортів Німеччини, Франції, Польщі, Румунії, Норвегії, країн Балтії, Угорщини, Болгарії та ін.

Приємно було чути, як президент АСІ Europe в своєму привітанні згадав аеропорти  України, приріст пасажиропотоку яких склав 25%  та особливо відзначив Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, де за минулий рік приріст пасажиропотоку склав близько 50% та було відкрито відповідно 20 і 16 нових напрямків авіаперевезень. Усі присутні вітали представників ААУЦА з такими результатами діяльності аеропортів України, а також виразили  побажання на подальшу співпрацю з ААУЦА та аеропортами України.

Також П. Липовенко та О. Шиян відвідали підприємство з виробництва аеродромних пожежних машин та рятувального спец обладнання -  компанію “Kronenburg” в Нідерландах, власники якої виявили бажання стати учасником ААУЦА.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Традиції треба шанувати, особливо тоді коли вони...
01 квітня 2024, 14:30
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!