"Протидія викликам та загрозам кібертероризму, як складова високого рівня безпеки в авіації"

На вимоги часу та згідно планів роботи Правління та комітетів  на 2019 рік,  Асрціація «Аеропорти України»ЦА (ААУЦА) проводить  спільне  засідання    комітетів авіаційної безпеки (АБ) та інформаційних технологій (ІТ).

 

Засідання  відбудеться в будівлі  Міністерства Інфраструктури України  (МІУ) за адресою, м. Київ, пр. Перемоги 14, кім. 303, 7 лютого   о 10 годині, початок реєстрації о 9:30. Програма буде надана пізніше.

 

Програма засідання комітету передбачає  надання  практичної допомоги спеціалістам, які організовують та здійснюють забезпечення діяльності  ІТ інфраструктури та  авіаційної безпеки в авіапідприємствах.

 

На засідання  будуть розглянуті ризики, що зв'язані з кібератаками,  консультації з підготовки до захисту та  мінімізації втрат, та  організаційні і практичні  заходи направлені   на забезпечення  безпеки в авіації.

 

Оскільки методи протидії кібератакам вирішуються  у взаємодії кількох підрозділів авіапідприємств, на засідання комітету запрошуються заступники керівників авіапідприємств,  керівники підрозділів та фахівці, які відповідають за авіабезпеку та ІТ інфраструктуру.

 

В засіданні комітетів планують прийняти участь представники МІУ, Державіаслужби, СБУ, Інституту ІКАО, підприємств, які організовують практичне забезпечення кіберзахисту: розроблення програм з використанням відповідного обладнання.

 

Запрошуємо до участі фахівців, які опікуються цим напрямом.

 

Додаткова інформація та реєстрація за е-mail: civilaviac@gmail.com, [email protected] та тел/факс : +380-44-339-27-03/04     

 

 

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!