Завершились курси з підвищення кваліфікації з авіаційного страхування

Завершились курси з підвищення кваліфікації з авіаційного страхування

22 листопада завершилась перша навчальна сесія з підвищення кваліфікації з авіаційного страхування для фахівців аеропортів, яка проводилась вподовж двох тижнів у формі очно-заочного навчання.

Навчальний процес було організовано Асоціацією "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) сумісно з "Інститутом післядипломної освіти та бізнесу" за підтримки ПРАТ «Страхова компанія «Юнісон страхування».

В процесі навчання слухачі мали можливість одержати інформацію безпосередньо від європейських брокерів та юристів з Великобританії про приклади організації страхування відповідальності аеропортів та врегулювання збитків у світі, а також про нові ризики для аеропортів

В останній день занять були проведені консультації, що до складних питань для самостійного навчання, та залік у формі тестування на якому кожен із слухачів відповів на 50 запитань відповідно до програми.

За результатами заліку 15 делегованих авіапідприємствами фахівців отримали Сертифікати про підвищення кваліфікації державного зразку, який підтверджує одержання кваліфікаціїз авіаційного страхування відповідальності аеропортів та суб’єктів наземного обслуговування.

За відгуками учасників навчання, курси були змістовними та корисними для практичної роботи. Обмеженість часу навчання не дозволила висвітлити всі особливості страхування відповідальності аеропортів. В цілому курси заклали підґрунтя для кваліфікованого супроводу договорів страхування з початку їх укладання.

Сподіваємося на те, що отримані знання принесуть користь фахівцям аеропортів, навчальних закладів та авіапідприємств - учасників ААУЦА, а також допоможуть вирішувати складні питання в умовах змін нормативної бази з авіаційного страхуванні та  сприятимуть підвищенню ефективності керування ризикамив аеропортах.

Навчальний захід проводився вперше, але підтвердив актуальність для авіаційної галузи та необхідність удосконалення програми та форми навчання. В планах ААУЦА організувати, на вимогу її учасників, регулярні курсі з підвищення кваліфікації фахівців авіапідприємств.

ААУЦА виражає велику вдячність керівництву Національного авіаційного університету - за надану можливість та організацію проведення заходу у аудиторії головного корпусу, та керівнику навчального процесу -директору департаменту авіаційних ризиків ПРАТ «СК «Юнісон страхування» Кириченко Олександру Андрійовичу.

До всіх публікацій
Інші події
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Результати конкурсу кращих робіт з аеропортової ...
18 квітня 2024, 18:15
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!