Миколаївщина - надійний партнер

"Миколаївщина - надійний партнер"


Під таким гаслом пройшов Миколаївський економічний форум, де основною темою була "Стан та розвиток інфраструктури області".


На ряду з виступом міністра інфраструктури В. Омеляна та звіту голови ОДА О. Савченко були організовані дискус-панелі по всім транспортним галузям, в тому числі і панель "Авіаційна інфраструктура", модератором якої був президент Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) П. Липовенко.


На думку учасників заходу, їх було біля 250 чоловік, в тому числі народні депутати України, представники іноземних держав, об'єднаних громад області, потенційних інвесторів, легко було звітувати голові ОДА, оскільки багато зроблено в області за останніх 3 роки по покращенню умов життя мешканців Миколаївщини. Як відмітив у своєму виступі президент ААУЦА, а його підтримали всі учасники, що тільки сьогоднішні керівники області, міста Миколаїв, особливо директор Миколаївського міжнародного аеропорту Ф. Барна змогли відновити дієспроможність усіх об'єктів та підрозділів аеропорту, підготувати персонал, підписати угоди, отримати сертифікати на аеродром та усі види діяльності при обслуговуванні авіаційних перевезень в аеропорту.


Аеропорт - це соціально-стратегічне підприємство, один із основних інфраструктурних об'єктів регіону, на який на протязі 10 років керівники області та міста не звертали уваги, а він під впливом різних діячів занепадав, діючі об'єкти, які приносили дохід, передавались в приватне управління.


Не зважаючи на усі ці обставини сьогоднішні керівники знайшли сили, порозуміння та кошти для відновлення такого необхідного мешканцям регіону підприємства.


"На сьогодні Миколаївський міжнародний аеропорт повністю готовий до обслуговування як міжнародних, так і внутрішньоукраїнських авіаперевезень" - з такими словами директора аеропорту Федора Барни, під оплески присутніх, закінчилась авіаційна панель форуму.


Чекаємо нових безпечних злетів та посадок в Миколаївському аеропорту на радість мешканців та ділових партнерів регіону.

До всіх публікацій
Інші статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!