Приємно спілкуватись з діловими, досвідченими майбутніми партнерами

Керівники аеропортів, авіапідприємств - члени Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА) прийняли участь в роботі торговельної місії, яка була організована Міністерством торгівлі США та Американо-Українською Діловою Радою і відбулася 29-30.10.18 р. в готелі Fairmont Grand Hotel м. Києва.


Цікаво та корисно було ознайомитись зі станом та перспективами розвитку американо-українських економічних відносин, про які в своїх виступах розповіли I-ий Віце-Прем'єр уряду України С. Кубів, Посол США в Україні Марі Л. Йованович, Міністр інфраструктури України В. Омелян та інші учасники заходу.


Президент ААУЦА П. Липовенко провів особисті зустрічі з СЕО компаній США: "BECHTEL" та "FLIR", які працюють з аеропортами, постачають обладнання, надають послуги і мають можливість інвестувати в авіапідприємства.


Захід закінчився офіційним прийомом в резиденції Посла США в Україні пані Марі Л. Йованович, де в неформальній обстановці продовжилось обговорення по взаємовідносинам учасників. Особисто Посол США Марі Л. Йованович поспілкувалась з делегацією авіаторів та з зацікавленістю підтримала пропозиції відносно співпраці з американськими компаніями і відновлення стажування керівників авіапідприємств по програмі Держдепартаменту США "SABIT".

До всіх публікацій
Інші статті
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Приємні відчуття від зустрічі та перспектив спів...
19 лютого 2024, 08:30
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!