Зустріч зацікавлених в модернізації свого виробництва, пошуку колег та партнерів з спільної діяльності

Зустріч зацікавлених в модернізації свого виробництва, пошуку колег та партнерів з спільної діяльності.

26-28 вересня  2018 р. в аеропорту славного міста Одеса відбудеться 5-тий (ювілейний) міжнародний авіаційний форум (авіафорум) "АЕРОКОНГРЕС - 2018", в рамках якого плануються наступні заходи:

-26 вересня 2018: засідання Правління, загальні збори учасників Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА).

-27 вересня 2018: міжнародний авіафорум "АЕРОКОНГРЕС - 2018"

Місце проведення: Міжнародний аеропорт "Одеса", новий термінал.

-28 вересня 2018: продовження роботи авіафоруму, екскурсії по визначним місцям м. Одеси.

Авіафорум пройде у  форматі: дискусій, презентацій, аеронетворкінгу, прес-конференцій, виставки досягнень, конкурсу "Міс Аеро", гала вечері.

До участі в "АЕРОКОНРЕС-2018" запрошуються: представники центральних органів виконавчої  та законодавчої влади України  (АП, ВР, Кабінету Міністрів,  МІУ, МЕРТ, Державіаслужби, прикордонного та митного відомств), посли та дипломати зарубіжних країн, представники власників регіональних аеропортів України - керівники областей та міст України. Також у заходах планується участь: керівництва Міжнародної Ради аеропортів Європи (АCI Europe), колег та партнерів аеропортів і авіапідприємств України з Європи, Америки, Азії; представників: авіакомпаній,  підприємств і організацій авіаційної галузі, туристичної індустрії, агентств з авіаперевезень, консалтингових і хендлінгових компаній, фінансових установ, потенційних інвесторів, компаній виробників  повітряних суден та спецтехніки для наземного обслуговування.

Захід також буде цікавий та практичний для фахівців з організації процесів будівництва та реконструкції основних інфраструктурних об'єктів аеропортів: пасажирського терміналу, штучної злітно-посадкової смуги (ШЗПС) та  інших інженерних споруд.

Детальна інформація розміщена на сайті ААУЦА www.aauca.org.ua та в FB за посиланням www.facebook.com/UkraineAirports, програма заходу в процесі розробки, буде опублікована згодом.

Учасники заходів запрошуються до спонсорської участі в організації. Для спонсорів та генеральних спонсорів передбачено розміщення рекламних матеріалів в зонах терміналу, місце - за бажанням (стенд, банер, мультимедійна презентація). Діяльність компаній - спонсорів буде відображена на інформаційних стендах, друкованих та електронних ЗМІ.

Бажаючим прийняти участь у вищевказаних заходах необхідно зареєструватися на сайті www.aauca.org.ua  на сторінці АЕРОКОНГРЕС. Консультації можливо отримати за тел/фах +380-44-339-27-03 (04).

 

До зустрічі на "АЕРОКОНГРЕСі – 2018"!

До всіх публікацій
Інші події
Актуально, повчально та корисно бути присутнім н...
17 березня 2024, 12:30
У такий непростий час для нашої країни, як нікол...
21 лютого 2024, 17:30
Дивитися всі:
Статті
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Розкриваючи авіаційний потенціал України – маємо...
29 листопада 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!