Хто опікується сьогодні цифровими технологіями - той думає про майбутній розвиток підприємства

Хто опікується сьогодні цифровими технологіями - той думає про майбутній розвиток підприємства

Під таким гаслом 21.03.2018р. відбулося засідання комітету з інформаційних технологій Асоціації "Аеропорти України" ЦА (ААУЦА).

В засіданні прийняли участь: представники МІУ, МЕРТ, КМДА, керівники авіапідприємств, структурних підрозділів та фахівці, які приймають участь в розвитку ІТ інфраструктури.

В своїх привітаннях при відкритті засідання президент ААУЦА Петро Липовенко та генеральний директор п. "Хуавей Україна" п.Чжоу Хаоцзе відмітили актуальність, своєчасність проведення заходу та заслугу голови комітету Євгена Владімірова в організації заходу на професійному рівні.

З доповідями та презентаціями виступили: генеральний директор директорату державної політики у сфері цифрової інфраструктури на транспорті та поштового зв’язку МІУ Олександр Озеран, керівник проекту «Цифрова адженда України – 2020» Валерій Фіщук, директор департаменту системної інтеграції ТОВ "Альтіс Констракшн" Олександр Степанчук, директор ІТ МА «Бориспіль» Дмитро Вербовський , представник "Хуавей Україна" Петро Андрухович, керівник промислового сектору - Дмитро Заклевский та заступник директора департаменту хмарних та ІКТ сервісів - Олексій Музиченко "Датагруп", представник компанії розробника WEB сайтів "Facility" Владислав П'явка, засновник і генеральний директор "Omega Security" Євген Нечитайло, директор департаменту Інформаційної Безпеки «Бакотек» Мирослав Бондар, представник компанії «Роберт Бош ЛТД» Олександр Статишнюк.

Про атмосферу та насиченість подіями цього свята інформаційних технологій, краще не скажеш, як прокоментував один із учасників заходу - Артур Вінюков - Прощенко на сторінці ААУЦА в fb: www.facebook.com/UkraineAirports

"Вчора мав честь бути присутнім на засіданні IT комітету асоціації "Аеропорти України ЦА" (ААУЦА) в новому "будинку" Huawei Україна на вул. Радищева 10/14.
Хочу подякувати за цей приємний, насичений і дуже пізнавальний день:

- ААУЦА в особі її президента Петра Івановича Липовенка і, особливо, голови IT комітету Ievgen Vladimirov тому без його професіоналізму, багатого досвіду, здатності об'єднувати навколо себе кращих IT фахівців і харизми івент не був би таким яскравим.

- компанію Huawei Ukraine за гостинність, привітність і приємне занурення в теплий і "блакитний океан" продуктів і рішень для підприємств ЦА, бо поставити Smart Airport з нуля і під ключ від одного вендора можуть поки лише обрані.

- Oleksandr Ozeran за свіжий і правильний державний погляд на розвиток IT галузі підприємств ЦА і готовність до ефективного партнерства МІУ з аеропортами, асоціацією та її членами, яка буде, сподіваюся, підтримана Volodymyr Omelyan.

"Євангеліста" цифрової адженди України Валерія Фіщука за палку мотиваційну мову, яка не залишає байдужим.
Oleksandr Stepanchuk за те що ви робите бо це not just airport construction but pure art.

Вербівського Дмитра за здоровий IT розвиток і IT безпеку аеропорту "Бориспіль".

І всіх інших учасників за палаючі очі, прекрасну професійну експертизу і фонтан іноваційних ідей.

Хочу окремо звернутися до IT директорів регіональних аеропортів України: подібні events робляться перш за все для Вас і по суті must attend для блага ваших же аеропортів і навіть іншим топам для правильного стратегічного погляду на розвиток IT інфраструктури і cybersecurity, сподіваюся що відсутня більшість з них, з- за нетипової для весни погоди і снігу.

Розвиток IT інфраструктури аеропортів та їх кібербезпека, як критичних об'єктів інфраструктури держави, безумовно, в авангарді цифрової економіки, вимагає великих інвестицій та надає величезні можливості і допомагає економити, уникаючи кіберзагроз або переживаючи їх з мінімальними втратами. Світ давно живе в стані перманентної кібервійни, як правило неоголошеної і ситуація краща бути не обіцяє, тому радує, що в IT комітеті ААУЦА і навколо нього зібралося багато представників інтелектуальної IT еліти України та й світу, здатних спільними зусиллями make it happen.   #aeroIT,    #aviation,    #aauca,   #cybersecurity,   #digitalagenda,   #aerocloud 

Керівництво ААУЦА висловлює щиру подяку керівництву компанії "Хуавей- Україна" п. Чжоу Хаоцзе за професійний підхід в організації заходу на високому рівні з впровадженням цифрових технологій, гостинність та насичену програму ІТ рішень, в тому числі і в аеропортовій діяльності.

 
До всіх публікацій
Інші події
Мотивація сприяє підвищенню професійного рівня м...
03 квітня 2024, 16:30
Традиції треба шанувати, особливо тоді коли вони...
01 квітня 2024, 14:30
Дивитися всі:
Статті
З Великоднем!...
28 березня 2024, 21:23
Внесок кожного керівника авіапідприємства надає ...
28 березня 2024, 14:30
Керівництво Асоціації «Аеропорти України» ЦА віт...
22 грудня 2023, 10:00
Дивитися всі:
Залишайтесь
в курсі
Дякуємо, що підписалися на наші новини!